Stup, Džemala Bijedića

Prodaja, Zemljište, Stup

Građevinska parcela u neposrednoj blizini glavne gradske saobraćajnice Ilidža – Baščaršija, površine 1.863 m2, Min. BGP 4.592 m2 po RP. Stup - Ilidža, Sarajevo

0 0 4592m2
Na upit

Prodaje se izvrsna građevinska parcela površine 1.863 m2 u neposrednoj blizini glavne gradske saobraćajnice i Stupske petlje. Dozvoljena gradnja sa ucrtanom markicom po Regulacionom planu iznosi ukupno minimalno 4.592 m2 BGP sa dva ucrtana objekta.

Prema regulacionom planu Stup, planirana je interna saobraćajnica koja će se vezati direktno na glavnu gradsku saobraćajnicu čime će se dodatno doprinjeti kvaliteti lokacije kao i olakšati pristup samoj parceli.

Na parceli je dozvoljena gradnja dva objekta (P4-P8) ukupne BGP od 4.592 m2 i to: min. 3.164 m2 iznad zemlje i 1.428 m2 ispod zemlje).

VAŽNO: U trenutku pisanja ovog oglasa moguće je kupiti i susjedne parcele što bi budućem vlasniku omogućilo da formira stratešku lokaciju ukupne površine 5.987 m2 sa min. dozvoljenom BGP od 16.500 m2, koja bi bila pozicionirana i imala direktan pristup na glavnu saobraćajnicu.

U neposrednoj blizini parcele je trenutno u toku gradnja većeg stambenog naselja, te se u bliskoj budućnosti očekuje da predmetna lokacija bude gusto naseljena, što otvara mogućnosti izgradnje različitih tipova objekata na datoj parceli (poslovni objekat, hotel, stambeno-poslovni objekat) i predstavlja idealnu nekretninu za buduće investitore koji bi izgradnjom na ovoj lokaciji mogli u relativno kratkom vremenskom periodu opravdati svoju investiciju.

 

Lokacija:

Ulica Džemala Bijedića, Stup, Ilidža.

Priključak na petlju Butila i autoput Vc je na svega 3 min vožnje od predmetne lokacije, Internacionalni Aerodrom Sarajevo - 5 min, Ilidža - 5 min, SCC – 12 min a Baščaršija na 15 min.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

PROSTOR d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualna odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.

Nermin Nalo
Nermin Nalo
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 10-06p/2019_B

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 4592m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/0

Nermin Nalo
Nermin Nalo
Poslovnica Centar