Stup, Džemala Bijedića

Prodaja, Zemljište, Ilidža, Stup

Građevinska parcela površine 2.508 m2 u blizini glavne gradske saobraćajnice Ilidža – Baščaršija, Min. BGP 3.267 m2 po RP. Stup - Ilidža, Sarajevo

0 0 2508m2
1.200.000 KM ~613.550 EUR

Opis nekretnine:

Prodaje se lijepa građevinska parcela površine 2.508 m2 u blizini glavne gradske saobraćajnice i Stupske petlje. Dozvoljena gradnja sa ucrtanom markicom po Regulacionom planu iznosi ukupno minimalno 3.267 m2 BGP sa jednim ucrtanim objektom.

Prema regulacionom planu Stup, planirana je interna saobraćajnica koja će se vezati direktno na glavnu gradsku saobraćajnicu, čime će se olakšati pristup samoj parceli i dodatno doprinjeti kvaliteti lokacije kao i njenoj atraktivnosti.

Na parceli je dozvoljena gradnja objekta (P6) ukupne BGP od 3.267 m2 i to: min. 2.287 m2 iznad zemlje i 980 m2 ispod zemlje.

U neposrednoj blizini parcele je trenutno u toku gradnja većeg stambenog naselja, te se u bliskoj budućnosti očekuje da predmetna lokacija bude gusto naseljena, što otvara mogućnosti izgradnje različitih tipova objekata na datoj parceli (poslovni objekat, apartmanski objekat, stambeno-poslovni objekat) i predstavlja idealnu nekretninu za buduće investitore, koji bi izgradnjom na ovoj lokaciji mogli u relativno kratkom vremenskom periodu opravdati svoju investiciju.

VAŽNO: U trenutku pisanja ovog oglasa moguće je kupiti i susjedne parcele što bi budućem vlasniku omogućilo da formira stratešku lokaciju ukupne površine 5.987 m2 sa min. dozvoljenom BGP od 16.500 m2, koja bi bila pozicionirana i imala direktan pristup na glavnu saobraćajnicu.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/WhatsApp +38761319893.

Lokacija:
Ulica Džemala Bijedića, Stup, Ilidža.

Priključak na petlju Butila i autoput Vc je na svega 3 min vožnje od predmetne lokacije, Internacionalni Aerodrom Sarajevo - 5 min, Ilidža - 5 min, SCC – 12 min a Baščaršija na 15 min.

NAPOMENA:

Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

PROSTOR d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualna odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 10-06p/2019_C

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 1.200.000KM

Cijena EUR: ~613.550EUR

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 2508m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor