Vogošća, Gornji Hotonj

Prodaja, Zemljište, Vogošća

Građevinska parcela površine 2100m2 na veoma frekventnoj lokaciji uz saobraćajnicu koja povezuje Sarajevo sa autoputem i Vogošćom, Hotonj

0 0 2100m2
259.000 KM ~132.425 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se osunčana građevinska parcela ukupne kvadrature 2100m2 u naselju Gornji Hotonj, Opština Vogošća. Predmetna parcela se nalazi uz veoma frekventnu putnu komunikaciju koja povezuje centralni dio grada sa autoputem i naseljem Vogošća. Bitno je napomenuti da na ovoj lokaciji postoje svi priključci potrebni za izgradnju objekata. Lokacija kao i veličina zemljišta omogućava budućim vlasnicima, uz odgovarajuće dozvole, izgradnju različitih vrsta objekata na ovoj parceli. Vlasnik je imao urbanističku saglasnost za izgradnju poslovno stambenog objekta.

Lokacija:
Predmetna parcela se nalazi u naselju Gornji Hotonj uz glavnu saobraćajnicu koja povezuje Sarajevo sa autoputem i Tuzlom. U neposrednoj blizini se nalazi nekoliko ugostiteljsko trgovačkih objekata, benzinska pumpa kao i stanica javnog prevoza. Centar grada je na samo 10-ak minuta vožnje.


FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 025p/2018 K

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 259.000KM

Cijena EUR: ~132.425EUR

Lokacija

Adresa: Gornji Hotonj

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 2100m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar