Vogošća, Igmanska

Prodaja, Zemljište, Vogošća

Prilika za investitore, zemljišna parcela sa građevinskom dozvolom i projektom za stambeni objekat S+P+3 na parceli površine 2.300m2, Vogošća

0 0 2300m2
890.000 KM ~455.050 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se zemljišna parcela ukupne površine 2300 m2 sa građevinskom dozvolom za stambeno poslovni objekat neto površine cca.2000m2, spratnosti S+P+3 na atraktivnoj lokaciji u ulici Igmanska, naselje Rosulje u opštini Vogošća. Predmetna nekretnina je pozicionirana pored kompleksa "Nova Vogošća" (plave zgrade), u blizini glavne ceste koja povezuje naselje Vogošća i centralni dio grada. Prema projektu u suterenu je planirana izgradnja garaže sa 63 parking mjesta, u prizemlju parking garaža sa rampom i supermarket a na ostalim etažama se prema ovom projektu se nalaze stanovi.

Bitno je naglasiti da prema informaciji od vlasnika postoji mogućnost dobijanja saglasnosti za izgradnju dodatne dvije etaže ukupne kvadrature cca. 2000m2. Kao posebne karakteristike ove nekretnine izdvajamo odlična lokacija, prostrana parcela, odličan pristup s glavne saobraćajnice, mogućnost gradnje.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Igmanska, naselje Rosulje, opština Vogošća. Centar grada se nalazi na 10 minuta vožnje. Centralni dio opštine Vogošća gdje se nalazi veliki broj ugostiteljskih i trgovačkih objekata, pošta, banke, tržni centar, sportski centar, osnovna i srednja škola je lociran na 5 minuta pješačkog hoda.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 146p/2017 C

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 890.000KM

Cijena EUR: ~455.050EUR

Lokacija

Adresa: Igmanska

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 2300m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar