Others About Us

Others About Us

PROSTOR - Real Estate Services Leader in Bosnia and Herzegovina

Moje iskustvo sa agencijom Prostor, posebno agentom Kemalom je zaista pozitivno iznenadjenje. Profesionalstvo, osjecaj sigurnosti, ljubaznost, dostupnost u svakom momentu su samo neke od osobina. Zbog toga sve moje preporuke za agenciju Prostor i puno hvala na vašem radu.

- Prodavac E.M, stan Grbavica


Pišem ovo u ime suprugine majke (Stojanka Bojović) koja je sarađivala sa agencijom prilikom prodaje stane. Kratko i jasno, sve što je trebalo biti urađeno je urađeno na najvišem mogućem nivou. Profesionalno, ljubazno, precizno i pouzdano. Irma Grabovica je bila agent prodaje i ovom prilikom želimo da joj se zahvalimo na izvrsnoj saradnji i poželimo sve najbolje u daljem radu jer ona to itekako zaslužuje.

- Prodavac S.B., stan Dobrinja


Imali smo fantastično iskustvo sa agenticom Irmom Grabovicom! U samo par dana uspjeli smo oglasiti i finalizirati prodaju nekretnine. Irma je tokom procesa sve vrijeme bila dostupna, uvijek susretljiva i na visini svog zadatka. Toplo preporučujemo agenciju PROSTOR i agenticu Irmu svim budućim korisnicima usluga za promet nekretnina.

- Prodavac A.R., stan Vojničko polje


Prilikom kupovine nekretnine, sarađivao sam sa agenticom Irmom Grabovicom. Irma je bila veoma profesionalna, korektna, ljubazna, strpljiva i pristupačna tokom kupoprodaje te je učinila da kompletan proces prođe glatko i bez problema.
Meni, kao nekome ko prvi put kupuje nekretninu, je bilo važno da razumijem sve korake i kako da pristupim proceduri i Irma je sve to fino objasnila i blagovremeno obavještavala kada se koja obaveza treba završiti.

- Kupac E.Đ., stan Alipasino Polje


Veliko hvala i najbolje preporuke za PROSTOR Nekretnine i njihovog agenta Kemala. Prilikom prodaje stana u Sarajevu, Prostor i Kemal su nam bili na usluzi od početka do kraja. Iako je bilo puno posla i komplikacija oko naše dokumentacije, Kemalov profesionalizam, ljubaznost i sposobnost da pronađemo najbolja rješenja učinili su da imamo puno povjerenje i osjećamo se sigurno i bezbrižno tokom cijelog procesa prodaje. Ovakvim pristupom klijentima postavili ste ljestvicu toliko visoko da vam mogu pozavidjeti i najveće agencije na svijetu. PROSTORU i Kemalu želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti.

- Prodavac N.T., stan Stup


Imala sam vrlo pozitivno iskustvo sa agencijom PROSTOR prilikom kupovine stana. Agentica Irma je bila profesionalna, ljubazna, organizovana i uvijek na raspolaganju, te je zaista išla "above and beyond" da svima proces učini ugodnim i jednostavnim. Uz njenu pomoć, sve je išlo po planu i bez problema. Sve pohvale!

- Kupac L.B., stan Grbavica


Poštovani, prije svega želim da Vam se zahvalim na poslovnosti i podršci koju ste mi pružili u potrazi za idealnom nekretninom. Moram priznati da sam kontaktirala više različitih agencija za prodaju nekretnina, ali samo su uposleni agencije Prostor reagovali pravovremeno i pružili mi sve potrebne informacije koje odgovaraju stvarnom stanju nekretnine. Na svaki upit sam dobila brz i konkretan odgovor kao i dodatnu podršku u samom procesu kupoprodaje. Želim Vam puno uspjeha u budućem radu i nadam se da ćemo opet sarađivati!

- Kupac Đ.A., stan Skenderija


Ako tražite agenciju za nekretnine, nemojte tražiti dalje. Prostor je firma vrijedna vašeg povjerenja. Moje iskustvo sa agenticom Irmom je vise nego pozitivno. Irmin profesionalni pristup poslu krasi brza, otvorena i iscrpna komunikacija, te briga za klijenta. Povjerenje koje sam ukazao dajući joj punu punomoć za prodaju nekretnine je potpuno opravdala. Svaki korak u procesu je odrađen u skladu sa etičkim i pravnim zakonima. Prodaja i svi transferi su odrađeni bez potrebe za mojim putovanjem u Sarajevo. Srdačno zahvaljujem i toplo preporučujem drugima.

- Prodavac B.D., stan Alipašino polje


Sarađivao sam sa agencijom PROSTOR nedavno, prilikom prodaje stana u Sarajevu. Naizgled jednostavan proces, naišao je na desetine prepreka u BiH birokratiji. Na moju veliku sreću, Arijana i Kemal iz agencije PROSTOR su mi pomogli kod svake od njih i uspješno smo realizovali prodaju. Veliki dio problema smo riješili elektronski, što mi je sačuvalo gomilu vremena. Najtoplija preporuka za PROSTOR i ovaj tandem!

- Prodavac M.R., stan Centar


Hvala Vam velika za svu pomoć pri prodaji stana. Veoma sam zadovoljan da je sve išlo tako brzo i glatko.

- Prodavac R.A., stan Ilidža


Moje iskustvo sa agencijom za promet nekretninama „Prostor“ i njenim agentima pokazalo mi je da u Bosni i Hercegovini imamo mladi kadar koji zna raditi vrlo profesionalno svoj posao. Svaka čast za njene agente Kemala i Davora koji su mi omogućili da ostvarim svoju namjeru bez dosadnih administrativno-pravnih zavrzlama.

- Prodavac N.B., stan Centar


Izuzetno pozitivno iskustvo u potrazi za stanom sa gospodinom Ajdinom, a ranije i sa Adinom. Ističu se profesionalnošću, ljubaznošću i brzim rješavanjem zahtjeva. Sve preporuke za agenciju.

- Zakupodavac A.P., stan Alipašino Polje


Zelim da vam se zahvalim na uspjesnoj prodaji stana nadam se na obostrano zadovoljstvo. Ne mogu a da ne iskazemo nase zadovoljstvo u radu vaseg uposlenika Kemala Sosica vrijednog, pouzdanog i iznad svega vrlo disciplinovanog. Imali smo priliku mnoge na ovim poslovima da upoznamo ( 12 x smo selili) u Becu. Vas predstavnik definitivno ne odstupa od evropskih normi i poslovnosti. Hvala!
Zelim vam puno uspjeha i puno pozdrava iz hladnog Beca

- Prodavac N.B., stan Vogošća


Prije izvjesnog vremena kupili smo stan na Dobrinji u ulici Omera Dolovčića. Imamo potrebu da Vam se obratimo i kažemo da smo prezadovoljni sa odnosom, sa uslugom i profesionalnošću Vaših agenata...

- Kupac H.H., stan Dobrinja


Želim da podijelim pozitivno iskustvo radeći sa agentom za nekretnine Arijanom. H i njenim kolegom iz ureda, bili su veoma susretljiv, detaljno je odgovarala na sva moja pitanja i pružili mi izvanrednu podršku tokom cijelog procesa. Toplo preporučujem saradnju sa istim.

- Kupac E.I., stan Vogošća


Agencija Prostor pružila je dobru uslugu u vezi sa kupovinom nekretnina od početka do kraja. Njihov tim je pokazao profesionalnost, posvećenost i stručnost tokom cijelog procesa. Njihova podrška i pomoć je uvijek bila brza i dostupna. Pomogli su mi oko papirologije, koordinirali sa svim uključenim stranama i osigurali besprijekoran i bezbrižan završetak transakcije.

- Kupac N.S., stan Hrasno


Ovim putem bih napravila kratki osvrt na rad jednog od Vaših agenata. Naime, riječ je o Vašem agentu Ildi Rahmanović, jedna mlada, odgovorna i nadasve pristojna i pozitivna osoba, sa kojom je meni kao klijentu bila čast i zadovoljstvo surađivati, a i upoznati takvu osobu. Ovim putem Vam se zahvaljujem na korektnom poslovanju, gdje je klijent uvijek na prvom mjestu...

- Prodavac M.P.– T., stan Švrakino selo


Vrlo profesionalan rad sa nekretninama. Izrazito brz odgovor na sva naša pitanja. Agent Irma Grabovica jednostavno i pedagoški objašnjava kompleksne procedure prodaje stana. Sve završeno brzo i uredno na obostrano zadovoljstvo i nas i kupaca. Za svaku preporuku.

- Prodavac S.K., stan Alipašino polje


Sve pohvale za Kemala i Davora. Svaki dogovor je ispoštovan do kraja, a podrške i uslužnosti u procesu kupovine nekretnine nije manjkalo od samog početka.

- Kupac A.H., stan Stup


Strogi profesionalizam. Europski način poslovanja u Bosni i Hercegovini. Sve preporuke!

- Prodavac N.T., stan Hrasno


Nas agent pri kupovini stana je bila Irma Grabovica, izuzetno profesionalna i susretljiva osoba. Sve pohvale i preporuke za agenciju Prostor.

- Kupac S.K., stan Alipašino polje


Prostor krasi mlada i dinamična ekipa, koja je svoje usluge uspjela modernizovati i prilagoditi internet svijetu društvenih mreža i tako dodatno privoliti mlađu populaciju da prati aktualne ponude i generalno stanje nekretnina. U ovome smislu, posebno se izdvojio Ajdin Bajić, čije je Instagram objave milina gledati, posebno jer uvijek ponudi detaljan i vrlo kreativan video obilazak stana ili kuće, i to u HD rezoluciji, dok se od većine ostalih agencija moraju posebno zatražiti dodatne fotografije ili pojašnjenja. Stanove naravno najviše kupuju mladi ljudi i to je Prostor prepoznao.

- Zakupodavac M.S., stan Grbavica


Zadovoljstvo je poslovati sa Vama, te Vam se ovom prilikom želim zahvaliti za sve što ste uradili za mene.
Zahvaljujem se na velikom nivou profesionalnosti i ažurnosti, te na savjetima koji ste mi dali kroz ovaj kompletan proces.
Svoja krajnje pozitivna iskustva ću vrlo rado podijeliti sa kolegama i prijateljima koji su zainteresovani za Vaše usluge i proizvode. Ona negativna neću dijeliti, jer niti jednog nije ni bilo.

Hvala Vam još jednom.

- Kupac O.S., stan Čengić vila


Želim iskazati veliko zadovoljstvo suradnjom sa agencijom Prostor…Toliko ljubaznosti, izlazaka u susret, nigdje nisam srela. Kad razgovarate sa njima imate osjećaj kao da razgovarate sa prijateljima. Sve pohvale. Kamo sreće da takvu ljubaznost dobijamo i u drugim sferama života.

- Kupac A.V., stan Grbavica


Prvo želim da se zahvalim na vašoj profesionalnosti, dostupnosti, ljubaznosti i znanju u svakom trenutku tokom naše kupovine stana. Veliko HVALA

- Kupac Z.H. , stan Otoka


Saradnja za svaku pohvalu. Profesionalizam na zavidnom nivou. Tacnost i puna usluga na svakom pogledu. U potpunosti zadovoljan transakcijom i puno srece u buducnosti.

- Prodavac A.N., stan Grbavica


Želim izraziti iskrenu zahvalnost agentici Irmi i njenoj asistentici Lani na izuzetno profesionalnom i predanom pristupu prilikom naše saradnje.

Njihovo stručno znanje, ljubaznost, kao i odnos prema svom poslu, zaista su me impresionirali, s obzirom na to da su i Irma, kao i Lana, od prvog, pa do posljednjeg dana, bile organizovane, pouzdane, brze, dostupne, precizne i na visini svog zadatka, te su mi pružile podršku tokom cijelog procesa, odnosno prodaje stana.

Irma i Lana su na veoma profesionalan način obavile svoj posao, obraćajući pažnju na najsitnije detalje i ništa nisu prepuštale slučaju, pa je sve završeno bez bilo kakvih problema.

Ako se nekada opet budem odlučio na prodaju svoje, ili kupovinu neke druge nekretnine, moj izbor bi bio agencija Prostor, koja je vrijedna svakog povjerenja, kao i ovaj tandem, koji bi vodio taj proces.

Oduševljen sam njihovom uslugom i profesionalnošću. Također, spomenutim članicama agencije želim sve najbolje u njihovom daljnjem radu.

- Prodavac M.B., stan Švrakino selo


Slušajući iskustva poznanika sa radom drugih agencija za nekretnine, zaista agencija Prostor se izdvaja svojom profesionalnošću i brzinom realizovanja cijelog postupka prilikom kupovine nekretnine. Agenti Arijana i Kemal zaista rade posao koji vam daje osjećaj sigurnosti da će proći sve u najboljem redu. Odgovornost, pristupačnost, profesionalnost su samo neke osobine s kojima sam se susreo u prvom licu. Vodeći se ličnim iskustvom, sve preporuke za agenciju Prostor i naravno da bi oni bili ponovno moja prva opcija.

- Kupac M.S., stan Stup


Imala sam sreću da bas Vas dobijem za svog agenta, a vezano za prodaju moje zemlje u Osijeku kod Ilidze. I ranije sam saradjivala sa agencijom Prostor, ali ste se Vi bas onako srčano i naravno stručno uhvatili u koštac sa zadatkom. Na moje veliko zadovoljstvo prodaja je napravljena brže nego sto sam očekivala i postigli ste moju željenu cijenu. Još jednom zahvaljujem na Vašem predanom radu, a agenciji Prostor želim još takvih radnika kao sto ste Vi...

- Prodavac A.F., zemljiste Ilidža


Vi ste agencija koja se moze samo pozeliti i vidi se da se trudite i volite svoj posao... Jedan veliki kompliment i jednog veliko hvala ide Ildi. Ja sam nju dozivela kao djevojku koja zna sta radi i sto obozava svoj posao i daje sve od sebe da klijent bude zadovoljan. Rekla sam joj da radi po svicarskim standardima - brzo odgovara i informise klijente... Ja cu vasu Agenciju rado preporuciti dalje jer ste velika pomoc i radite savrseno svoj posao.

- Prodavac E.K., stan Alipasino Polje


Kad sam prije nekog vremena došao u situaciju da treba da u Sarajevu prodam nekretninu (stan) shvatio sam da to neće biti nimalo lako obzirom da živim daleko od Sarajeva. Česta putovanja i duži boravci u Sarajevu bi mi oduzimali mnogo dragocijenog vremena i novca. Na moju sreću, jedan poznanik mi je preporučio agenciju PROSTOR. Iznenađen sam kako brzo i kvalitetno smo odradili ovaj posao i sada, svakome kome zatreba slična usluga, preporučujem ovu agenciju...

- Prodavac R.G, stan Čengić Vila