Breka, Jovana Bijelića

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Breka

Poslovni prostor u prizemlju zgrade, Breka

0 0 65m2
700 KM ~358 EUR

Izdaje se nenamješten višenamjenski poslovni prostor površine 65m2 u prizemlju stambene zgrade, u ulici Jovana Bijelića, a u neposrednoj blizini KCUSa. U okruženju se nalazi veliki broj ustanova, škola te stanice javnog prevoza. Prostor je pogodan za razne namjene tipa: ordinacija, market, agencija, salon ljepote.

Prostor je zadnjih godina kompletno adaptiran te uredno i redovno održavan. Trenutno sadrži dvije prostorije i toalet (ali se uz male preinake može po potrebi proširiti i dobiti još dvije prostorije i kupatilo a gdje bi ukupna površina bila 110m2).

 

Lokacija:

Prostor se nalazi na Breki, ulica Jovana Bijelića.

 

Sadržaj:

Poslovni prostor trenutno sadrži dvije prostorije i toalet (ali se uz male preinake može po potrebi proširiti i dobiti još dvije prostorije i kupatilo a gdje bi ukupna povšina bila 110m2).  .

 

Standard:

Etažno plinsko grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja pvc stolarija. Laminat u prostorijama. Keramičke pločice u toaletu. Kablovska TV. Internet.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 330i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 700KM

Cijena EUR: ~358EUR

Lokacija

Adresa: Jovana Bijelića

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 65m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor