Skenderija, Tekija

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Skenderija

Namješten kancelarijski prostor u prizemlju stambene zgrade, Skenderija

0 0 54m2

Izdaje se namješten kancelarijski prostor površine 54 m2 u prizemlju stambene zgrade u ulici Tekija, naselje Skenderija. U blizini nalazi se veliki broj državnih institucija, međunarodnih organizacija, sud, opština Centar, advokatski uredi, kao i šoping centri, supermarketi, banke i mnogi drugi.

Poslovni prostor je pogodan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti (uredi, sjedište firme, agencije, NVO). Prilikom adaptacije posljednjih godina je postavljen laminat, keramičke pločice u čajnoj kuhinji i kupatilu, te obnovljena unutrašnja stolarija, a tokom 2017. godine je postavljena nova vanjska drvena stolarija.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Tekija, u naselju Skenderija u blizini istoimenog sportskog kompleksa.

Sadržaj:
Dvije kancelarije, čajna kuhinja, mokri čvor.

Standard:
Grijanje na električnu energiju. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletu. Telefon. Kablovska TV. Internet. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 002i/2016 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Tekija

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1912

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Parking
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno električno