Čengić Vila, Paromlinska

Najam, Skladišni prostor, Sarajevo, Čengić Vila

Skladišno-kancelarijski prostori na dvije etaže u zasebnoj zgradi sa privatnim parkingom, naselje Čengić Vila

0 0 1056m2
10 KM ~5 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se izuzetno atraktivan kancelarijsko-skladišni poslovni prostor površine 1056m2 koji se prostire na dvije etaže poslovne zgrade na odličnoj lokaciji u naselju Čengić Vila. Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini Osnovne škole "Čengić Vila 1", glavne saobraćajnice, Opštine Novo Sarajevo, doma zdravlja ali i ostalih sadržaja kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, banke, apoteke, saloni ljepote, pekara itd. Na svega 50 metara udaljenosti nalazi se tramvajska stanica kao i taxi štand.

Poslovna zgrada se sastoji iz 3 etaže gdje je prizemlje već iznajmljeno. Slobodan je prvi i drugi sprat koji je ujedno i zadnji. Objekat je izgrađena 2009 godine. Na svakoj se etaži nalaze kancelarije i veliko skladište, etaže su povezana sa teretnim liftom i stepenicama. Spratovi u objektu se mogu iznajmiti odvojeno tjst po etaži svaka etaža iznosi po 528m2 gdje u kvadraturu ulazi skladište i sve kancelarijske prostorije. Nekretninu prati visok stepen sigurnosti pa je tako osigurana alarmnim sistemom. Budućim zakupcima je ostavljen prostor da mogu parcelisati objekat. Ispred se nalazi veliki privatni parking prostor od cca 15 parking mjesta.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u ulici Paromlinska, naselje Čengić Vila.

SADRŽAJ Poslovna zgrada se sastoji iz 3 etaže gdje je prizemlje već iznajmljeno. Slobodan je prvi i drugi sprat koji je ujedno i zadnji. Objekat je izgrađena 2009 godine. Na svakoj se etaži nalaze kancelarije i veliko skladište, etaže su povezana sa teretnim liftom i stepenicama. Spratovi u objektu se mogu iznajmiti odvojeno tjst po etaži svaka etaža iznosi po 528m2 gdje u kvadraturu ulazi skladište i sve kancelarijske prostorije. Nekretninu prati visok stepen sigurnosti pa je tako osigurana alarmnim sistemom. Budućim zakupcima je ostavljen prostor da mogu parcelisati objekat. Ispred se nalazi veliki privatni parking prostor od cca 15 parking mjesta.

STANDARD Plinsko etažno. Unutrašnja i vanjska Alu stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice.. Internet. Alarm. Klima.  Privatni parking. Video nadzor.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 265i/ 2021 SG

Tip nekretnine: Skladišni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 10KM

Cijena EUR: ~5EUR

Lokacija

Adresa: Paromlinska

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 1056m2

Broj soba: 7

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 3

Godina izgradnje: 2009

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Blindo vrata
Alarm
Klima
Lift
Namješteno
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Aluminijska
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo