Višnjik, Višnjik

Najam, Stambeno-poslovni, Sarajevo, Višnjik

Višenamjenski stambeno-poslovni objekat, Višnjik

10 0 700m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se adaptiran stambeno-poslovni objekat površine 700m2 na odličnoj lokaciji. Prostor se nalazi na na Višnjiku u neposrednoj blizini KCUS-a. U okruženju su na raspolaganju razne institucije, međunarodne organizacije, druga raznovrsna ponuda sadržaja.

Prostor je pogodan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti (uredi, sjedište firme, agencije, nvo) ali i razne druge namjene kao ordinacija, salon ljepote. Na raspolaganju stoje 2 garažna mjesta kao i veliki parking za cca. 6-8 auta.

Nekretnina je novije gradnje a tokom poslijednjih godina je dodatno adaptirana i održavana. S obzirom na svoje predispozicije vrlo lako se može pregraditi da se prostor iskoristi drugačije i da odgovara individualnim potrebama zakupaca. 

Prostor je podijeljen na 4 etaže. Suteren (prizemlje sa druge strane) sadrži konferencijsku salu, kancelariju, saunu, ostavu i predosoblje. U prizemlju se nalazi velika prostorija (koja se može pregraditi) toalet, ostava i predsoblje. Na prvom i drugom spratu se nalazi po 5 prostorija sa vlasititim kupatilima i ostava.

LOKACIJA Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji na Višnjiku u neposrednoj blizini KCUS-a.

SADRŽAJ Prostor je podijeljen na 4 etaže. Suteren (prizemlje sa druge strane) sadrži konferencijsku salu, kancelariju, saunu, ostavu i predosoblje. U prizemlju se nalazi velika prostorija (koja se može pregraditi) toalet, ostava i predsoblje. Na prvom i drugom spratu se nalazi po 5 prostorija sa vlasititim kupatilima i ostava.   

STANDARD Centralno grijanje (vl.kotlovnica). Vanjska pvc i alu stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket, etison i keramika u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletima i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 231i/2020N SG

Tip nekretnine: Stambeno-poslovni

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Višnjik

Grad: Sarajevo, Višnjik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 700m2

Broj soba: 13

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 10

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 2005

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Alarm
Klima
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad