Grbavica, Hasana Brkića

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Grbavica

Adaptiran trosoban nenamješten stan sa balkonom i lođom kod shopping centra "Grbavica"

1 2 67m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se nenamješten trosoban stan površine 67m2 na trećem spratu stambene zgrade sa liftom. Smješten je u neposrednoj blizini shopping centra "Grbavica", u ulici Hasana Brkića, a u njegovom okruženju nalazi se veliki broj sadržaja potrebnih za život (supermarket, kulturne i obrazovne institucije, ugostiteljski objekti, banka, pošta, apoteka, pekara, veliki broj parkova i igrališta, dok je trolejbusko stajalište na svega 20 metara udaljenosti).

Kompletna adaptacija stana je urađena 2012. godine i tada su promijenjene električne i vodovodne instalacije, postavljen novi hrastov parket, unutrašnja stolarija od punog drveta, vanjska PVC (šestokomorna) stolarija, novi kuhinjski i sanitarni elementi, Vaillantov plinski bojler, a montirana su i ulazna blindirana vrata.

Nekretnina sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, balkon, lođa, i predsoblje. Bitno je naglasiti da je stan dvostrano orijentisan, što ga čini prozračnim i osvijetljenim tokom većeg dijela dana. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade pozicionirane u ulici Hasana Brkića, u neposrednoj blizini shopping centra "Grbavica".

SADRŽAJ Dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, balkon, lođa, predsoblje.

STANDARD Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja stolarija od punog drveta. Vanjska PVC (šestokomorna) stolarija. Hrastov parket u svim sobama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, i balkonima. Kablovska TV. Internet. Interfon. Lift. Blindirana ulazna vrata.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 144i/2014 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Hasana Brkića

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 67m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 3/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Podrum
Lift
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad