Stup, Latička

Novogradnja, Stan, Ilidža, Stup

NOVOGRADNJA – REZIDENCIJALNO NASELJE STUP! Jedinstveno rezidencijalno naselje zatvorenog tipa. UKNJIŽENO! ***Virtualna šetnja***

1 1-3 80-90m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom rezidencijalnom naselju zatvorenog tipa „Green Home“ u Latičkoj ulici na Stupu! Obzirom da na predmetnoj mikrolokaciji uz visoku stopu izgrađenosti ne postoji dovoljno zelenih površina, projekat GREEN HOME je prvi takve vrste koji će uz kvalitetne, moderno dizajnirane stanove svim kupcima ponuditi prijeko potrebne bezbjedne i uređene zelene površine te visok nivo privatnosti.

Predmetno rezidencijalno naselje nudi potpuno novi koncept življenja na datoj mikrolokaciji i jedno od rijetkih u Sarajevu, te će budućim stanarima nuditi dodatne sadržaje koji će boravak učiniti prijatnijim i ugodnijim.

Stambeni kompleks je u cjelini projektovan prema najmodernijim standardima gradnje te će cijeli prostor biti ograđen betonskim zidom visine h=1,20 m kao i visokim i niskim rastinjem. Između Bloka A i Bloka B projektovan je bezbjedan prostor za igru djece i odmor površine cca. 600m2 sa zelenom površinom, dječijim mobilijarom, klupama za odmor i relaksaciju na korištenje isključivo za stanare naselja.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz stan B602 (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):

Na dijelu krova Bloka B planirana je zajednička krovna terasa koja će također biti data na korištenje svim stanarima naselja. U suterenskoj etaži naselja predviđena je zajednička garaža, te će budući stanari u toku izgradnje moći kupiti i parking mjesto u suterenskoj etaži po akcijskoj cijeni a upotreba i korištenje vlastitog automobila će na taj način biti u velikoj mjeri olakšano!

Arhitektonskim oblikovanjem balkoni i lođe su projektovane na različitim udaljenostima i etažama čime je ostvarena zanimljiva igra svjetlosti i sjene, a ravni krovovi su iskorišteni za postavljanje ekstenzivnog zelenila čime će se dodatno doprinijeti eksluzivnosti i jedinstvenosti ovog projekta.

Radovi na objektima su završeni te su svi stanovi useljivi i UKNJIŽENI!

Dostupne kvadrature stanova:

  • Trosoban stan - 80,61 m2
  • Četverosoban stan - 89,93 m2

Također je moguće kupiti i garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od 25.000 KM uključujući PDV!

Korištenje kvalitetnih materijala od čega možemo izdvojiti: termičku izolaciju zidova stiroporom d=10 cm, tarkett i keramičke pločice odlične kvalitete, unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplo šperovanim krilima. Unutrašnja sobna vrata između hodnika i dnevnog boravka su predviđena sa krilom od masivnog drvenog okvira i ispunom od kaljenog pjeskarenog stakla. Vanjska stolarija je predviđena kao dvoslojno staklo sa dvostrukim low-e premazom sa obje strane. Grijanje u stanovima je predviđeno kao plinsko etažno. Svaki stan će imati Bosch inverter klima uređaj.

Virtuelni prikaz izgleda kupatila:


Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/WhatsApp +38761319893.

LOKACIJA Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 300-400m ili 5 min hoda,

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

  • Tržni centar Bingo
  • Banka
  • Apoteka
  • Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd.

Obzirom na blizinu Stupske petlje, pristup autoputu A1 je u mnogome olakšan te možemo reći da je nekretnina kvalitetno povezana sa svim dijelovima grada.

SADRŽAJ Rezidencijalno naselje „Green Home“ će se sastojati od 2 bloka, Blok A i Blok B. Cjelokupno naselje će se sastojati od 43 podzemne garaže i 40 stanova. Mali broj stambenih jedinica, kvalitetna gradnja, uređene zelene površine unutar naselja, povoljna cijena sa akcijskim popustom kao i visok nivo privatnosti samo su neke od prednosti ovog naselja.

Blok A će biti spratnosti P+3 sa ukupno 16 stambenih jedinica različitih površina te će raspolagati sa: sedam dvosobnih, četiri trosobna i pet četverosobnih stanova. Sjeverna strana objekta je iskorištena za postavljanje zajedničkih prostorija, što omogućava idealnu orjentaciju stanova.

Blok B će biti djelimično spratnosti P+3 a djelimično spratnosti P+6. Razlika u spratnosti je iskorištena za dizajniranje zajedničke krovne terase na IV spratu. U dijelu objekta spratnosi P+6 ukupno je projektovano 14 stambenih jedinica, a u dijelu objekta spratnosti P+3 je projektovano 10 stambenih jedinica. Objekat raspolaže sa: 5 dvosobnih, 18 trosobnih i 3 četverosobna stana.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predivđena kao dvoslojno staklo sa dvostrukm low-e premazom sa obje strane. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplošperovanim krilima. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i parket zavisno od namjenje prostorije. Plinsko etažno grijanje, klima uređaj. Sigurnosna vrata. Svaka stambena ima individualna mjerila za potrošnju vode i struje.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2019-9427

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Novogradnja

Lokacija

Adresa: Latička

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 80 - 90m2

Broj soba: 1 - 4

Broj spavaćih soba: 1 - 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Su/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Terasa
Vrt
Blindo vrata
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko