Vraca, Avde Smajlovića

Prodaja, Garaža, Sarajevo, Vraca

Dvije garaže spojene u jednu uknjižene površine 25.5m2 u ulici Avde Smajlovića, naselje Vraca

0 0 25m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaju se dvije spojene garaže ukupne uknjižene površine 25.5m2 u ulici Avde Smajlovića, naselje Vraca. Garaže se nalaze u sklopu stambenog objekta na Vracama. Veoma je bitno napomenuti da je zajednički prostor garaža osvjetljen, suh i da se zaključava kapijom na samom ulazu.

Obzirom na svoju veličinu i pristup, bez ikakvih problema garaža može istovremeno da primi dva automobila srednje klase.

Obzirom na nedostatak adekvatnog parking prostora i sve veći broj automobila na našim cestama, posjedovanje garaže uveliko olakšava svakodnevno korištenje automobila.

LOKACIJA Garaže su smještene u sklopu stambenog objekta na Vracama i idealne su za stanovnike tog naselja.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 050p/2021 NG

Tip nekretnine: Garaža

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Avde Smajlovića

Grad: Sarajevo, Vraca

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 25m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1991

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/0